Вратарят на Милан Майк Менян ще отсъства още, съобщават италианските медии. Стражът на росонерите не се е възстановил от травмата в прасеца, заради която пропусна голяма част от сезона до момента. Французинът се размина и със световното първенство, а от лагера на Милан в Дубай стана ясно, че контузията е далеч от отшумяла.

"Гадзета дело спорт" твърди, че Менян ще премине нови изследвания, когато се прибере в Италия. Той е извън игра от октомври месец, а докторите твърдят, че мускула не отговаря по очаквания начин на лечението. В момента е изключително невероятно Менян да бъде на вратата на Милан, когато първенството в Серия А се поднови на 4 януари.

Менян първоначално се контузи в края на септември докато играеше с националния тим на Франция. В Милан си мислеха, че травмата е отминала, но през октомври дойде нов проблем и от тогава вратаря е в лазарета.

Татарушану и Миранте са опциите пред Пиоли за титуляр. Има сериозни слухове, че Милан иска да вземе през януари вратаря на Аталанта Марко Спортиело. Договорът на Спортиело с бергамаските изтича през юни и росонерите могат да го вземат за малко пари.